Chalet Nestli (4 personen)
Chalet Nestli ligt in Blatten en is een vrijstaande woning met tuin, ligt op de zuidhelling tegen de bosrand en heeft uitzicht op de Simplonpas. Nestli bestaat uit twee aparte wooneenheden. De benedenverdieping staat U ter beschikking. Ze omvat een zitkamer, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en wc, een open keuken met oven en koelkast. Het geheel is eenvoudig, smaakvol ingericht. De woonoppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter. Tuinmeubilair is aanwezig.

Prijzen
De huurprijzen variŽren van 215,= euro per week in het laagseizoen tot 300,= euro in de zomervakantie en 370,= euro in de kerstperiode en voorjaarsvakantie. De reinigingskosten bedragen 40,= euro en de energiekosten afhankelijk van het seizoen tussen de 25,= en 35,= euro. Toeristenbelasting dient U bij de plaatselijke VVV te voldoen.

Het dorp Blatten
Het Zwitserse bergdorpje Blatten (nabij Brig in Wallis) ligt op ongeveer 1300 meter hoogte en wordt omringd door bossen. Aan de noordkant bevind zich het hooggebergte met Jungfrau, MŲch en Eiger. De zonnige zuidkant biedt U uitzicht op de Rhonevallei en de Simplonpas. Er zijn vier hotels, een restaurant, een kleine supermarkt, een bank en postkantoor. Met de kabelbaan in het centrum van het dorp kunt u naar een hoogte van 2000 meter. Buiten de sneeuwperiode kunt u wandelingen maken naar de Aletschgletsjer, het natuurpark Aletschwald (UNESCO Weltnaturerbe) en een stuwmeer. Bekende toeristenplaatsen als Brig (met natuurbad Brigerbad), Saas Fee, Zermatt en Crans Montana liggen op minder dan een uur reisafstand van Blatten. Voor de liefhebbers is er de drie passentocht: Grimsel, Furka, Nufenen. Over de Simplonpas bent U ook vrij snel in ItaliŽ. Uitgebreide informatie en foto's over Blatten en omgeving zijn op www.belalp.ch te vinden.

Skigebied
Het skigebied gaat tot 3100 m en heeft een ruime variatie aan pisten en liften. Vanaf het skigebied kunt U ski-end via een kilometerslange afdaling naar Blatten terug. Het vertrekpunt van de kabelbaan ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van chalet Nestli. Het skiseizoen loopt tot eind april. Het gebied is zeer sneeuwzeker.

Breikbaarheid
Blatten is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto. De afstand Amsterdam - Brig is ongeveer 1000 km. Dagelijks gaat er een trein van Amsterdam naar Brig.

Interesse?
Indien u contact wilt opnemen, kunt u bellen naar Jan Frissen: 0162-432998 of een mailtje sturen aan: frissen.1@kpnmail.nl

 

Haus Silvana (8 personen)
We bemiddelen tevens bij de verhuur van een zeer fraai gelegen ruime woning met vier slaapkamers voorzien van aparte bedden. De woning is zeer geschikt voor twee gezinnen en heeft verder een openhaard, wasmachine en droger, ligweide met tuinstoelen en een extra bed voor een klein kind. Tevens horen een tuin, garage, priveparkeerplaats horen bij het huis dat zich op 5 minuten loopafstand van de kabelbaan bevindt.

Prijzen
De huurprijs van deze woning varieert van 425,= euro in het laagseizoen tot 975,= euro per week in het hoogseizoen. In de periode rond Kerst kan alleen voor twee weken geboekt worden. De prijzen zijn inclusief beddegoed en reinigingskosten, exclusief electra. Toeristenbelasting dient U bij de plaatselijke VVV te voldoen.